Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η προσφορά του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του δήμου Θέρμης.

Συνολικά 68 δωρεάν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων προσφέρονται μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του δήμου Θέρμης.

Τα προγράμματα που στοχεύουν στην ανάπτυξη της προσωπικότητας, της κοινωνικής συνοχής, της ιδιότητας του ενεργού πολίτη και στην επαγγελματική βελτίωση των πολιτών εντάσσονται στις θεματικές ενότητες:

1) Οικονομία-Επιχειρηματικότητα 2) Ποιότητα ζωής- Περιβάλλον 3) Νέες Τεχνολογίες 4) Γλώσσα και Επικοινωνία 5) Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις 6)Πολιτισμός και Τέχνη 7) Προγράμματα Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων.

Τα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες (18 ετών και άνω) κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα μάθησης απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η προσκόμιση αντιγράφου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και θα πραγματοποιούνται σε σχολικές μονάδες και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων. Όσοι ολοκληρώνουν τα προγράμματα, τους χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης απ’ το δήμο και το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Τα προγράμματα προσφέρει ο δήμος Θέρμης, και το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (δια της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δισ Βίου Μάθησης).

Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 2 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 27/9/2013.


Πηγή: http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.