Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Οι λίστες των διαθεσίμων στο ΕΣΥ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικοί υπάλληλοι, οι οποίοι κατέχουν σήμερα οργανικές θέσεις σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, οδηγούνται σε καθεστώς κινητικότητας. Αναλυτικοί πίνακες με τις καταργούμενες θέσεις ανά νοσοκομείο και υπηρεσία.

Ξεκίνησε χθες η διαδικασία αλλαγής χρήσης νοσοκομείων και δημόσιων δομών υγείας. Συντονιστές του υπουργείου Υγείας προχώρησαν σε καταμέτρηση των νοσηλευομένων, ενώ δόθηκαν οδηγίες για το πώς θα γίνει η μετάβαση στο νέο καθεστώς.

Η διαδικασία αυτή οδηγεί σε καθεστώς κινητικότητας 1.835 υπαλλήλους όλων των κατηγοριών, οι οποίοι κατέχουν σήμερα οργανικές θέσεις σε 13 νοσοκομεία. Το «Εθνος» παρουσιάζει αναλυτικό πίνακα με τις καταργούμενες θέσεις ανά νοσοκομείο και υπηρεσία.

Οι αλλαγές αναμένεται να τεθούν σε ισχύ το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ παρουσιάστηκαν από τον υπουργό Υγείας σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από την κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Υγείας μπαίνουν σε διαθεσιμότητα 7 υπάλληλοι, από την Πολυκλινική 181 και το παράρτημά της 189, από το Σισμανόγλειο 233, το Αμαλία Φλέμιγκ 300, το Κωνσταντοπούλειο 154, το νοσοκομείο Πατησίων 176, το Σπηλιοπούλειο 29, το Ινστιτούτο Έρευνας Νοσημάτων Θώρακα 20, το νοσοκομείο Δυτικής Αττικής 270, το Ψυχιατρικό Θεσσαλονίκης 38, το Αφροδισίων Νοσημάτων Θεσσαλονίκης 7 και το Παναγία Θεσσαλονίκης 170.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, κανένας από τους υπαλλήλλους που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα δεν θα απολυθεί, καθώς οι ανάγκες του συστήματος είναι μεγάλες. Θα απορροφηθούν- σημείωσε - σε θέσεις άλλων νοσοκομείων, οι οποίες παραμένουν κενές.

Δείτε τους πίνακες από το δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος":
(πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για μεγαλύτερη ανάλυση)








Πηγή: http://www.enikos.gr/societ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.