Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Υπέκυψε στα τραύματά της 20χρονη που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε.

Μια 20χρονη Γερμανίδα τουρίστρια η οποία ακρωτηριάστηκε από επίθεση καρχαρία, ανοικτά των ακτών του Μάουι την περασμένη εβδομάδα, πέθανε σε νοσοκομείο της Χαβάης, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της. Η Γιάνα Λούτεροπ, νοσηλευόταν από την ημέρα που δέχτηκε την επίθεση του καρχαρία, ενώ έκανε ψαροντούφεκο και μέχρι χθες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Η Γιάνα πάλεψε σκληρά για να κρατηθεί στη ζωή. Αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη με το θάνατο σήμερα», ανέφεραν σε δήλωσή τους η μητέρα και αδελφή της, στο Μάουι Μεμόριαλ Μέντικαλ Σέντερ.

Τέσσερις ημέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε η 20χρονη Γερμανίδα, ένας καρχαρίας τριών μέτρων, επιτέθηκε σε 16χρονο σέρφερ, κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Χαβάης. Το νεαρό θύμα υπέστη 30 βαθιά τραύματα από την επίθεση αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς θα ανακάμψει.

Το περιστατικό αυτό ήταν η ένατη επίθεση καρχαρία στα νερά της Χαβάης για φέτος. Συνήθως πέντε ή έξι επιθέσεις καρχαριών καταγράφονται κάθε χρόνο στην ευρύτερη περιοχή, σημειώνει το ΑΜΠΕ, αλλά όπως λένε οι ειδικοί οι θανατηφόρες επιθέσεις στη Χαβάη είναι εξαιρετικά σπάνιες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.