Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Βίντεο και φωτογραφίες από την τραγωδία στο Άργος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άναυδη ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί από χθες το μεσημέρι την εξέλιξη της υγείας της 17χρονης Α. Μ. από το Άργος, που έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας μαζί με τον δράστη του σοβαρού τραυματισμού της και αυτόχειρα πάτερα της.

Μαζί με την 17χρονη που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται και ο πατέρας-δράστης σε σοβαρότερη κατάσταση, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και η μητέρα της.

Όλοι εύχονται η 17χρονη να βγει νικήτρια στην μάχη που δίνει, να κερδίσει την ζωή και να γυρίσει στο Άργος όρθια και χαμογελαστή όπως πάντα.

Ο επιχειρηματίας που έτρωγε με την ανήλικη κόρη του σε κατάστημα της πλατείας Λαϊκής Αγοράς στο Άργος, σε κάποια στιγμή που η κόρη του πήγε στο περίπτερο, την ακολούθησε και για άγνωστη αιτία την πυροβόλησε με ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα, τραυματίζοντάς την στον αυχένα και το κεφάλι.

Στην συνέχεια ο 47χρονος πήγε σπίτι του και με το ίδιο πιστόλι που βρήκαν οι αστυνομικοί δίπλα του, αυτοπυροβολήθηκε και τραυματίστηκε στη στοματική κοιλότητα.









Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.