Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ανοίγει τις πύλες του το «Matala Beach Festival 2013»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, και του δήμου Φαιστού, πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά το διεθνές «Matala Beach Festival 2013». Το μοναδικό στο είδος του φεστιβάλ-που έχει προσελκύσει σχεδόν 100.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο την τελευταία διετία- θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 21 έως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ.

Στο φετινό Φεστιβάλ Ματάλων θα «παρελάσουν» πάνω από 200 καλλιτέχνες, με live DJ, ζωντανές συναυλίες από το απόγευμα και beach parties. Καλλιτεχνικές ομάδες θα προσφέρουν απλόχερα χρώμα και δημιουργικότητα με ιδιαίτερες δραστηριότητες και εργαστήρια.

Το Matala Beach Festival θα γιορτάσει επίσης τα 40 χρόνια του ιστορικού άλμπουμ «Dark Side of the Moon» από τους Pink Floyd. Ακόμη τη 40η επέτειο με ένα μοναδικό play back του άλμπουμ και μια μοναδική ζωντανή συναυλία των «Kings of Floyd» Tribute Band.

Μεταξύ άλλων θα συμμετέχει και το συγκρότημα Locomondo με το νέο άλμπουμ «Οδύσσεια» και όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.