Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

"Ξαναγεννήθηκα μετά τη μαστεκτομή"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για την απόφαση να προχωρήσει σε διπλή μαστεκτομή μίλησε στο ΜEGA η 35χρονη Διονυσία Χατζηαντωνίου, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας για τη ζωή.

Τον χειμώνα του 2011, η Διονυσία, 33 ετών τότε, βρέθηκε αντιμέτωπη με τα δυσάρεστα αποτελέσματα μιας βιοψίας στην οποία είχε υποβληθεί. Μία προκαρκινωματώδης βλάβη που βρέθηκε στο ένα της στήθος, της έδινε πιθανότητες από 60% έως 70% να εμφανίσει καρκίνο του μαστού στο μέλλον.Ανακοίνωσε στην γιατρό της ότι ήθελε να προχωρήσει άμεσα σε διπλή προληπτική μαστεκτομή.

Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό της ήταν περίπτωση της γιαγιάς της, που την έχασε απο καρκίνο του στήθους. "Κι εκείνη είχε βρει κάτι στο στήθος της, αλλά δεν είχε πάει και δεν το είχε προλάβει. Μου είχε στοιχίσει όταν πέθανε, οπότε είπα ότι όχι, εγώ θα τον νικήσω, θα τον ξεριζώσω, θα τον βγάλω από μεσα μου. Κι έτσι κι έγινε!", τονίζει.

"Είμαι μια χαρά, καλύτερα από ποτέ! Έχω περάσει στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ασχολούμαι με τον χορό, δηλαδή κάνω πράγματα τα οποία πριν δεν τα έκανα και δεν έχω κανένα προβλήμα. Μετά από όλο αυτό που μου παρουσιάστηκε είναι σαν να ξαναγεννήθηκα από την αρχή!" αναφέρει χαρακτηριστικά.


Δείτε το βίντεο από το MEGA




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.