Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

«Ψεκάστε να τελειώνουμε με τα κουνούπια»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απελπισμένοι οι κάτοικοι του δήμου Ναυπακτίας.

Απελπισμένοι είναι οι κάτοικοι του Γαλατά με την κατάσταση που επικρατεί λόγω των κουνουπιών.

Ο πρόεδρος της κοινότητας στο συμβούλιο της κοινότητας Γαλατά ενημέρωσε τους κατοίκους πως παρά την απόφαση που πήρε η κοινότητα στις 26 Ιανουαρίου για την άμεση καταπολέμηση των κουνουπιών κατά την επώαση και την άμεση ενημέρωση του Δημάρχου Ναυπακτίας που συμφώνησε πως πρέπει να γίνει το γρηγορότερο ψεκασμός, κανένας ψεκασμός, σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, δεν έγινε με το πρόβλημα να έχει διογκωθεί.

Έτσι, αν και είναι μέσα Ιουνίου, η Δημοτική Αρχή λέει πως καθυστερεί η περιφέρεια να δώσει τα χρήματα.

Η περιφέρεια με την σειρά της μετά από επιστολή κατοίκων απάντησε πως ο δήμος Ναυπακτίας βρίσκεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια και έχει ενημερώσει ότι θα πραγματοποιήσει πρόγραμμα ψεκασμών για την αντιμετώπιση των κουνουπιών.

Οι κάτοικοι και η κοινότητα γνωρίζοντας το πρόβλημα έθεσαν το πρόβλημα εξαρχής αλλά κάποιοι πάλι αδιαφορούν για την υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών αλλά ακόμα και της τοπικής οικονομίας με τους επιχειρηματίες αυτές τις δύσκολες εποχές να χάνουν πελάτες από τα κουνούπια.

Η απόφαση που πήρε η κοινότητα ομόφωνα είναι πως πρέπει να γίνει ψεκασμός μέσα στην επόμενη εβδομάδα διαφορετικά οι κάτοικοι θα προβούν μόνοι τους σε ψεκασμό με δικά τους έξοδα.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.