Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Αγοράκι στη Ναμίμπια γεννήθηκε με τέσσερα πόδια!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι γιατροί κάνουν λόγο για δίδυμα, εκ των οποίων το ένα δεν αναπτύχθηκε.

Ο μικρός Andrew Palismwe γεννήθηκε στις 6 Απριλίου στη Ναμίμπια με τέσσερα πόδια και αναρρώνει στο Windhoek Central Hospital μετά από μια επιτυχημένη εγχείριση αφαίρεσης των δύο άκρων.

Ο μικρός γεννήθηκε με δύο επιπλέον πόδια κάτω από το στομάχι του και σύμφωνα με τους γιατρούς φαίνεται πως η μητέρα του κυοφορούσε δίδυμα, αλλά το ένα δεν αναπτύχθηκε επιτυχώς.

Σύμφωνα με τη μητέρα του Andrew, Ruthy Mutanimiye, ο μικρός «ανταποκρίθηκε γρήγορα στην αγωγή» μετά από μία μέρα νοσηλείας στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Η Ruthy δήλωσε ανακουφισμένη που ο γιος της υποβλήθηκε στην εγχείριση αυτή, παρόλο που η οικογένειά της δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά στο κόστος, μιας και τα έξοδα πληρώθηκαν από την κυβέρνηση της Ναμίμπια.

Σύμφωνα με τον Ester Paulus από το υπουργείο Υγείας το κονδύλι δόθηκε για να βοηθήσει ασθενείς που δεν έχουν οικονομική άνεση για ιδιωτική θεραπεία. Η μητέρα του μικρού Andrew δεν δέχτηκε να μιλήσει για το κόστος της επέμβασης. «Κανένα ποσό δεν μπορεί να συγκριθεί με την αξία του να σώζεις μια ζωή» είπε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.