Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Καλό ταξίδι Τόμας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ήταν Κυριακή 17 Μαρτίου 2013, όταν ο Τόμας Πρωτόπαπας, κατευθυνόταν προς τα Σπάτα, για να συμμετάσχει στα γυρίσματα της εκπομπής του Mega "Dr Cook".

Δεν έφτασε όμως ποτέ. Στην Αττική Οδό, στο ύψος της εξόδου της Δουκίσσης Πλακεντίας, κι ενώ το αυτοκίνητό του ήταν ακινητοποιημένο, ένα βαν έπεσε πάνω του.

Ο Τόμας μεταφέρθηκε αμέσως στο ΚΑΤ και υπεβλήθη αμέσως σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Οι γιατροί τον κράτησαν σε καταστολή και του άλλαζαν συνεχώς τη φαρμακευτική αγωγή, με την ελπίδα, ότι ο οργανισμός του θα αντιδράσει.

Η οικογένειά του, η σύντροφός του και οι φίλοι του δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό του. Οι γονείς του αποφάσισαν να στείλουν όλες τις εξετάσεις σε ειδικά κέντρα στην Αγγλία και στην Αμερική. Οι απαντήσεις δεν ήταν εκείνες που περίμεναν. Οι γιατροί μιλούσαν για μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Το μόνο θετικό στοιχείο ήταν η ηλικία του. Ήταν μόλις 26 ετών και αθλητής.

Οι μέρες περνούσαν μέσα στη σιωπή, χωρίς κανένα σημάδι ανάκαμψης. Ο οργανισμός του δεν αντέδρασε σε καμία θεραπεία, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Η ελπίδα χάθηκε σήμερα, λίγο πριν από τις 20:00. Ο Τόμας Πρωτόπαπας έχασε τη μάχη με το θάνατο, σκορπίζοντας τη θλίψη, όχι μόνο στην οικογένειά και τους γιατρούς που καρδιοχτυπούσαν στο πλευρό του, αλλά και σε όλους όσοι τον επισκέπτονταν για να του δώσουν τη θετική τους ενέργεια.

Καλό ταξίδι Τόμας.


Πηγή: http://www.enikos.gr  και 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.