Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στην Κρήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι αιμοληψίες πραγματοποιούνται από το κινητό συνεργείο του ΠΑΓΝΗ.

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, από τις 16:00-19:30 στο χώρο του Γενικού Λυκείου Γαζίου στην Κρήτη.

Οι αιμοληψίες θα πραγματοποιηθούν από το κινητό συνεργείο του ΠΑΓΝΗ ενώ εθελοντές του αιματοκρήτη θα είναι στη διάθεση εκείνων που θα προσφέρουν αίμα για οποιαδήποτε ενημέρωση.

Τονίζεται ότι δεν υπάρχει τράπεζα αίματος. Κάθε εθελοντής αιμοδότης λαμβάνει ατομική κάρτα με την οποία μπορεί να καλύψει τυχόν μελλοντικές ανάγκες σε αίμα δικές του ή συγγενή του.

Διοργανωτές αυτής της προσπάθειας είναι ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης», ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Μαλεβυζίου Μαλβαζία, Γενικό Λύκειο Γαζίου, Γυμνάσιο Γαζίου, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Γαζίου, 1ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείων Αγ. Μαρίνας, η Ενορία Αγ. Μαρίνας, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αγ. Μαρίνας και Γαζίου, 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Μαρίνας, Νηπιαγωγεία Αγ. Μαρίνας, 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικά Σχολεία Γαζίου και Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Ηρακλείου (Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων).


Πηγή: http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.