Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ποιοι εξαιρούνται από την υποχρέωση αποστολής στοιχείων στη ΓΓΠΣ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι αναφέρει η απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνη.

Παιδικοί σταθμοί, γυμναστήρια, σχολές χορού και ωδεία δεν έχουν υποχρέωση να αποστείλουν στοιχεία για τις αμοιβές από πελάτες τους στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων.

Αυτό διευκρινίζεται σε απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη. Στην απόφαση σημειώνεται ότι τέτοια υποχρέωση προκειμένου να διεξάγονται διασταυρώσεις έχουν τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια κάθε βαθμίδας που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα (πανεπιστήμια, κολλέγια, παραρτήματα ξένων πανεπιστημίων, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ξένων γλωσσών, ιδιαιτέρων μαθημάτων, εισαγωγικών εξετάσεων και πιστοποιήσεων γενικά, ιδιωτικά ΙΕΚ, εργαστήρια ελευθέρων σπουδών, ινστιτούτα σπουδών, επαγγελματικές σχολές και τεχνικές σχολές).

Από τις παραπάνω υποχρεώσεις εξαιρούνται οι βρεφικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, οι παιδικοί σταθμοί (εκτός των νηπιαγωγείων), τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, οι σχολές οδήγησης, τα ωδεία και οι μουσικές σχολές, οι σχολές χορού, οι σχολές πολεμικών τεχνών, και τα γυμναστήρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.