Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Μια συναυλία για καλό σκοπό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση ιδρυμάτων στα Χανιά.

Συναυλία κλασικής μουσικής με τον τυφλό σλοβάκο τραγουδιστή Μάρος Μπάγκο τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τις ανάγκες ιδρυμάτων της πόλης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Ο σλοβάκος καλλιτέχνης, θα ερμηνεύσει μουσικά κομμάτια από τη διεθνή κλασική σκηνή, σε μια βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα τεθούν στη διάθεση του σωματείου ΑμεΑ Χανίων και θα στηρίξουν τα Ιδρύματα ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.Π. και Κ.Η.Φ.Α.ΑμεΑ., τα οποία αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το Επίτιμο Προξενείο της Σλοβακικής Δημοκρατίας στα Χανιά σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο επίτιμος πρόξενος της Σλοβακίας στην Κρήτη, Σταύρος Πατεράκης, «πρόκειται για μια πρωτοβουλία με πολιτιστικό αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα που είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσονται για σύνδεση του προξενείου της Σλοβακίας με την τοπική κοινωνία».

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί και ο πρέσβης της Σλοβακίας στην Ελλάδα Πίτερ Μιχάλκο. Η τιμή εισιτηρίου της συναυλίας είναι 5 ευρώ ενώ εισιτήρια διατίθενται από το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, το φαρμακείο που βρίσκεται απέναντι από το δημαρχείο Χανίων, καθώς και από κιόσκι του δήμου Χανίων, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.