Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Διαμαρτύρονται οι μαθητές των μουσικών σχολείων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προγραμματίζουν κινητοποιήσεις για αύριο, Τετάρτη.

«Κονσέρτο»... κινητοποιήσεων ετοιμάζουν οι μαθητές των μουσικών σχολείων όλης της χώρας διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση των μαθημάτων τους που γίνονται θυσία στο βωμό των περικοπών.

Μαθητές 42 μουσικών σχολείων όλης της χώρας ενώνουν τις φωνές τους σε μία φωνή απόγνωσης, βγαίνουν στους δρόμους και με τα όργανά τους θα στείλουν μήνυμα στην Πολιτεία για την ανάγκη πρόσληψης εκπαιδευτικών στα σχολεία τους.

Από την Κρήτη μέχρι την Κομοτηνή και από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο και τη Μυτιλήνη οι μαθητές των μουσικών σχολείων θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, τρεις μεγάλες κινητοποιήσεις. Μία στη Θεσσαλονίκη για τα μουσικά σχολεία της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας, μία στο Ηράκλειο της Κρήτης και μία στο υπουργείο Παιδείας, στην οποία θα συμμετάσχουν τα μουσικά σχολεία της Αττικής, της Κεντρικής και Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Κυρίαρχο αίτημα των μαθητών που έχουν τη στήριξη και των καθηγητών τους, είναι η στελέχωση των σχολείων τους που ουσιαστικά υπολειτουργούν. Το ... ραντεβού στην Κρήτη, έχει δοθεί στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου όπου οι μαθητές των μουσικών σχολείων έχουν ήδη ετοιμάσει... εκπλήξεις.


Πηγή: http://prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.