Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Αντιμετωπίστε το κρύο μέσα στο σπίτι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Oι εποχές που το καλοριφέρ έκαιγε με τις ώρες στα σπίτια ανήκουν σίγουρα στο παρελθόν. Και αφού η τιμή του πετρελαίου για πολλούς είναι άπιαστη, ήρθε η στιγμή να ψάξουμε εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης.

1.Εάν είστε από τους τυχερούς που έχουν τζάκι στο σπίτι τους,εκμεταλλευτείτε το.

2.Ανοίξτε τις κουρτίνες και αφήστε τον ήλιο να μπει στο χώρο σας και να τον ζεστάνει.

3.Ακόμα, δωμάτια που δεν έχουν θέρμανση ή δεν χρησιμοποιούνται καλό θα ήταν να απομονώνονται! Εάν κλείνετε τις πόρτες πολύ μεγαλύτερο μέρος της ζέστης θα παραμένει στο χώρο που βρίσκεστε!

4.Μονώστε τα παράθυρα και τις πρίζες! Όταν ένα σπίτι δεν έχει καλή μόνωση, ο αέρας «μπαινοβγαίνει» με αποτέλεσμα να κρυώνει το σπίτι. Γι’ αυτό είναι σημαντικό, να μονώσετε τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού, ώστε να παραμένει η θερμότητα εντός των δωματίων.

5.Τα κεριά επίσης θα σας βοηθήσουν πολύ! Πρόκειται για μια οικονομική λύση που μπορεί να σας ζεστάνει. Ανάψτε πολλά κεριά σε όλο το χώρο και απολαύστε μια ζεστή αλλά και ρομαντική βραδιά!

6.Πιείτε κάτι ζεστό… Τσάι, καφέ...στάξτε και κάνα δυο σταγόνες κονιάκ.. και αμέσως θα ζεσταθείτε.

7.Τέλος μια σίγουρη και αποτελεσματική λύση είναι η μέθοδος «κρεμμύδι»! Φορέστε ένα δυο φούτερ παραπάνω, κάλτσες, ζακέτες, κουκουλωθείτε και με όσες κουβέρτες έχετε εύκαιρες και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το κρύο!


Πηγή: http://www.metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.