Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Όσο πιο όμορφοι είναι οι άνδρες τόσο καλύτερα αμείβονται

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δε συμβαίνει το ίδιο με τις γυναίκες.

Η εμφάνιση σημαίνει πολλά και για τους άνδρες, σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αυστραλία. Πρόκειται για την πρώτη έρευνα του είδους της που πραγματοποιήθηκε από οικονομολόγους αυστραλιανών πανεπιστημίων και σύμφωνα με αυτήν, όσο πιο όμορφοι είναι οι άνδρες τόσο καλύτερα αμείβονται! Κατά μέσο όρο η φυσική ομορφιά τους αποφέρει 32.150 δολάρια, έξτρα, ετησίως!

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο οικονομολόγος Τζεφ Μπόρλαντ του πανεπιστημίου της Μελβούρνης και ο πρώην οικονομολόγος του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας, Αντριου Λι, στην έρευνά τους αναφέρουν ότι από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν προκύπτει πως ένας ελκυστικός άνδρας κερδίζει 81.750 δολάρια τον χρόνο και ένας άνδρας με μέση εμφάνιση μόλις 49.600 δολάρια ετησίως.

«Ανδρες με εμφάνιση κάτω του μετρίου κερδίζουν 26% λιγότερα από το μέσο μισθό και άνδρες με εμφάνιση άνω του μετρίου κερδίζουν 22% περισσότερα» είπε ο κ. Μπόρλαντ.

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως σύμφωνα με την ίδια έρευνα, στις γυναίκες η ομορφιά δεν κάνει και μεγάλη διαφορά στην αμοιβή τους.

Τέλος σημειώνεται πως οι όμορφοι άνδρες έχουν και περισσότερες πιθανότητες να εκλεγούν βουλευτές, αν αποφασίσουν να ασχοληθούν με την πολιτική.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.