Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Δίδυμοι παντρεύονται δίδυμες και αποκτούν… δίδυμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ξεχωριστή ιστορία των οικογενειών Sanders.

Οι πανομοιότυπες δίδυμες Darlene και Diane συνάντησαν τους πανομοιότυπους δίδυμους Mark και Craig Sanders σε ένα συνέδριο… διδύμων!

Οι τέσσερις τους ερωτεύτηκαν και μετά από λίγο καιρό αποφάσισαν να παντρευτούν. Η πρόταση γάμου έγινε την ίδια ημέρα, με το ίδιο δαχτυλίδι… οι νύφες φόρεσαν το ίδιο νυφικό και… λίγο καιρό μετά η Diane και ο Craig έφερναν στον κόσμο πανομοιότυπα δίδυμα.

Αυτή είναι με λίγα λόγια η πολύ ξεχωριστή ιστορία των οικογενειών Sanders.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Mark Sanders είδε και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα μία από τις δίδυμες αδερφές στη διάρκεια ενός συνεδρίου διδύμων που διεξαγόταν στο Twinsburg του Οχάιο το 1998.

«Ήμουν μόνος μου στο λόμπι του ξενοδοχείου όταν είδα την Darlene και τη Diane. Ο Craig ήταν στο δωμάτιο και δούλευε και πήγα να τον φωνάξω για να μην νομίσουν ότι ήθελα απλά να την “πέσω” στις δίδυμες. Έπρεπε να τους αποδείξω ότι είχα κι εγώ έναν δεύτερο εαυτό μου κάπου» είπε ο Mark στη δημοσιογράφο Savannah Guthrie.

Ο γάμος τους έγινε ένα χρόνο μετά, ενώ το 2001 ο Craig και η Diane απέκτησαν τους δίδυμους γιους τους Colby και Brady.

Οι δύο οικογένειες ζουν σε διπλανά σπίτια στο Χιούστον.

Οι πιθανότητες να αποκτήσει κανείς πανομοιότυπα δίδυμα είναι τρεις σε κάθε 1.000 γεννήσεις, αλλά οι πιθανότητες δύο πανομοιότυποι δίδυμοι να παντρευτούν ένα ζεύγος πανομοιότυπων διδύμων και οι δυο από αυτούς να αποκτήσουν… πανομοιότυπα δίδυμα είναι… μία σε μερικά εκατομμύρια!

Από γενετικής άποψης, γράφει το δημοσίευμα του TodayNews τα πέντε παιδιά των ζευγαριών είναι «τεχνικά» αδέρφια, όμως στην πραγματικότητα θεωρούνται ξαδέρφια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.