Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Το Άσυλο Ανιάτων Κυψέλης εκπέμπει S.O.S

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ιδρύματος κ. Σκορπιδέα, μίλησε στο metrogreece.gr για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες το Άσυλο Ανιάτων Κυψέλης, το μοναδικό στην Ελλάδα που περιθάλπει χρονίως πάσχοντες από το 1893.

" Υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού. Οι περισσότεροι φεύγουν με σύνταξη και δεν υπάρχουν χρήματα προκειμένου να γίνουν νέες προσλήψεις. Όσοι έχουμε παραμείνει είμαστε ήδη τρεις μήνες απλήρωτοι", δηλώνει η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ιδρύματος, κυρία Σκορπιδέα.

Ωστόσο, πέραν της μισθοδοσίας του προσωπικού, το Άσυλο Ανιάτων Κυψέλης παρουσιάζει σοβαρές ελλείψεις σε είδη ιματισμού και τρόφιμα. " Χρειαζόμαστε επειγόντως σεντόνια. Φιλοξενούμε συνολικά 240 ασθενείς, στους οποίους πρέπει να αλλάζουμε τα σεντόνια τακτικά. Πρόκειται πρωτίστως για θέμα υγιεινής. Κάνουμε έκκληση σε όποιον διαθέτει έστω και ένα σεντόνι το οποίο είναι ελαττωματικό, να μην το πετάξει αλλά αν μπορεί να το φέρει στο Ίδρυμα. Επίσης, υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε πάνες, φόρμες και τρόφιμα κάθε είδους", συμπληρώνει.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να προσφέρει τρόφιμα και άλλα είδη στο Ίδρυμα μεταξύ των ωρών 8.00-14.30 (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Διεύθυνση: Αγίας Ζώνης 39 (Πατήσια – Στάση Καλλιφρονά), τηλ 210 8678226.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.