Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

H Football League αποζημιώνει τον άτυχο οπαδό της ΑΕΚ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Ν. Ξηροκώστας έμεινε παράλυτος από ατύχημα σε γήπεδο.

Η δικαίωση άργησε να έρθει αλλά τελικά, αποδόθηκε δικαιοσύνη στην περίπτωση του άτυχου φιλάθλου της ΑΕΚ, Νίκου Ξηροκώστα. Έτσι, το ποσό των 400.000 είναι η αποζημίωση που καλείται να δώσει η Football League στον νεαρό φίλο της ΑΕΚ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ το 1995 και έμεινε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι (10/9/195) πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ στριμώχτηκαν σε χώρο που δεν χώραγε ούτε τους μισούς και το μοιραίο δεν άργησε να γίνει με το κιγκλίδωμα να υποχωρεί και ο Νίκος Ξηροκώστας υπέστη συντριπτικό χτύπημα στην σπονδυλική στήλη.

Το γήπεδο του Άρη είχε κριθεί ακατάλληλο, από την αρμόδια επιτροπή, και η διορία που είχε δοθεί για τις επισκευές των κιγκλιδωμάτων έληγε στις 6 Σεπτεμβρίου τέσσερις μέρες πριν το παιχνίδι.

Ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ, ο Νίκος Ξυροκώστας προσέφυγε στο δικαστήριο και δικαιώθηκε και πρέπει να του καταβληθούν 400.000 ευρώ, ως αποζημίωση.

Όλα αυτά με δεδομένο ότι τα πρωταθλήματα που υπάγονταν στην τότε ΕΠΑΕ, η οποία τώρα είναι η Ένωση Football League- Football League 2 και με την δημιουργία της Super League, όλα τα χρέη μεταφέρθηκαν στην Football League.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.