Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Καταγγελία: "Μου έστειλαν ληγμένο βρεφικό γάλα από τη Γερμανία"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναγνώστης του enikos.gr καταγγέλλει ότι τα βρεφικά γάλατα τα οποία προμηθεύτηκε από γερμανική εταιρία για τα δύο παιδάκια του ήταν ληγμένα. Το ευχάριστο είναι ότι κατάφερε να βγάλει άκρη στην υπόθεση και θα του αποσταλούν νέες συσκευασίες, όμως, σίγουρα πρόκειται για ένα θέμα που πρέπει να δημοσιοποιηθεί γιατί ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα κρούσματα.

Αναλυτικά η επιστολή του αναγνώστη μας

"Kαλημέρα σε όλους σας και συγχαρητήρια.

Να καταγγείλουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε σε μια πρόσφατη συναλλαγή μας με μια γερμανική εταιρία η οποία εμπορεύεται και διαθέτει εκτός των άλλων βρεφικά γάλατα.

Παραγγείλαμε 30 κουτιά (από τα 30 τα 13 ήταν ληγμένα ή έληγαν σε 15 ημέρες) γάλατος για τα δύο παιδάκια μας ηλικίας ενός έτους και προς μεγάλη μας έκπληξη όταν τα παραλάβαμε ανακαλύψαμε ότι πολλές από τις συσκευασίες είχαν λήξει, άλλες δε ήταν πολύ κοντά στην λήξη (το οποίο επίσης θεωρούμε απαράδεκτο χωρίς προειδοποίηση) και κάποιες εξ αυτών ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση (σχισμένα κουτιά, κολλημένα πρόχειρα κ.λ.π.)

Απευθυνθήκαμε στην Γερμανική Πρεσβεία στην οποία παραδώσαμε επιστολή διαμαρτυρίας, μας ανέφεραν φυσικά ότι είναι αναρμόδιοι και έπειτα και στο ελληνογερμανικό επιμελητήριο χωρίς αποτέλεσμα.

Πάντως για την ιστορία την άκρη την βρήκαμε και θα μας αποστείλουν τελικά νέες συσκευασίες.

Συνεχίστε δυναμικά και ελεύθερα, είστε απαραίτητοι τις δύσκολες αυτές εποχές".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.