Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Στήνουν δέντρο από γάλατα στην Κατερίνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γιατροί του Κόσμου και εθελοντές γίνονται ένα για τα παιδιά.

Τις δυνάμεις τους ενώνουν οι εθελοντές της ομάδας δράσης του νομού Πιερίας και οι «Γιατροί του Κόσμου». Έτσι, την Κυριακή, καλούν όσους θέλουν να πάρουν μέρος στο στήσιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου από γάλατα.

Το στήσιμο του δέντρου στην Κατερίνη θα αρχίσει στις 11:00 και τελειώνει στις 20:00. Ζητούν μάλιστα να έρθουν όλοι οι πολίτες προκειμένου «όλα τα παιδιά του νομού μας να έχουν ένα ποτήρι ζεστό γάλα. Μια μικρή αλλά σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης για να κρατήσουμε ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι μαζί», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν δύο αφίσες, οι οποίες πριν την Πρωτοχρονιά θα δημοπρατηθούν με στόχο την ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» της Κατερίνης.

Στην εκδήλωση θα προσφέρονται δωρεάν σπιτικά μελομακάρονα, τσάι, καφές και κρασί. «Μόλις σκοτεινιάσει θα ανάψουμε φωτιά και θα φωταγωγήσουμε το δέντρο με κεράκια», επισημαίνουν και τονίζουν ότι το γάλα θα διατεθεί στα παιδιά των οικογενειών του «Κοινωνικού Παντοπωλείου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.