Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Πράξη ανθρωπιάς από τον Ατρόμητο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πεντακόσιες γαλοπούλες σε ευπαθείς ομάδες.

Σε μια κίνηση που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, προχώρησε ο Ατρόμητος. Οι «κυανόλευκοι» θα χαρίσουν 500 γαλοπούλες σε ευπαθείς ομάδες της πόλης.

Πράξη ανθρωπιάς από τον Ατρόμητο

Σε μια κίνηση που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, προχώρησε ο Ατρόμητος. Οι «κυανόλευκοι» θα χαρίσουν 500 γαλοπούλες σε ευπαθείς ομάδες της πόλης, παρουσία αντιπροσωπείας της ποδοσφαιρικής ομάδας και της Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου, Κάτιας Κοξένογλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε μια πρωτοβουλία «από καρδιάς» η ΠΑΕ Ατρόμητος στηρίζει τους αδύναμους συμπολίτες μας τείνοντας χέρι βοήθειας και αλληλεγγύης.

Την ερχόμενη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 αντιπροσωπεία της ομάδας θα βρεθεί στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Περιστερίου «Από Καρδιάς» για να προσφέρει 500 γαλοπούλες οι οποίες θα μοιραστούν στις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας εν όψει των εορτών.

Την ΠΑΕ Ατρόμητος που είναι μόνιμη χορηγός του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» θα εκπροσωπήσει η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου και το ποδοσφαιρικό τμήμα οι Βαγγέλης Νάστος, Τάσος Καραμάνος, Θανάσης Καραγκούνης, Σωκράτης Φυτανίδης και Κώστας Γιαννούλης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Από καρδιάς» λειτουργεί στην οδό Ορχομενού 8 (και Αρκαδίας) στο Περιστέρι».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.