Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την Ψυχολογία στο Βόλο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με πρωτοβουλία των «Πολιτών Εν Γνώσει».

Ένα μεγάλο εκπαιδευτικό κίνητρο αποκτούν οι πολίτες του Βόλου από τα τέλη Ιανουαρίου του 2013, αφού οι «Πολίτες Εν Γνώσει», φορέας υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων, φέρνουν τη θεματολογία της Ψυχολογίας.

Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο τμήμα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αξιόλογους επιστήμονες – ακαδημαϊκούς από το χώρο της ψυχολογίας, και της ψυχοθεραπείας, οι οποίοι μέσα από 12 διαλέξεις θα αναφερθούν σε ζητήματα της προσωπικής, οικογενειακής και κοινωνικής ζωής. Πιο συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το ψυχολογικό προφίλ του Έλληνα στην εποχή της κρίσης, τη δομή της οικογένειας και τις επιδράσεις της στο παιδί, τις ενδοοικογενειακές σχέσεις και το γάμο, το μεγάλωμα των παιδιών και τις συνήθεις συγκρούσεις, την απιστία, τα λειτουργικά όρια και τις συνέπειες στη συμπεριφορά των παιδιών, κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί πως μία πρώτη εκπαιδευτική εμπειρία με ελεύθερη είσοδο θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι σήμερα Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα και έως τις 8 στον «Πολυχώρο Τέχνης» Αντωνοπούλου 17 & Δημητριάδος όπου ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ψυχολόγος και μέλος του Δ.Σ. των Πολιτών Εν Γνώσει κ. Γιώργος Γιαννούσης θα μιλήσει και θα συζητήσει με τους παρευρισκομένους για τις νέες μορφές Οικογένειας.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν αφού καλυφτούν οι κενές θέσεις οι οποίες είναι ήδη περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Πηγή: http://www.e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.