Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Δεν υπάρχει χρόνος για… σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δυσκολεύονται να βρουν χρόνο για το άλλο τους μισό τα ζευγάρια.

Το να καταφέρει ένα ζευγάρι να βρει χρόνο για να περάσει μερικές… ιδιωτικές στιγμές με το άλλο του μισό αποδεικνύεται ότι δεν είναι και τόσο εύκολο πράγμα.

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι για περισσότερο από το ένα τρίτο των ανθρώπων, το σεξ συμβαίνει όταν τελικά καταφέρουν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο ανάμεσα στη δουλειά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις… ακόμη κι αν η στιγμή που βρίσκουν δεν είναι η καταλληλότερη από άποψη διάθεσής τους.

Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήγαγε η ιστοσελίδα ερωτικών βοηθημάτων Lovehoney ένα 23% απάντησε ότι η αιτία που συμβαίνει αυτό είναι ότι ο σύντροφός του δεν είναι… διαθέσιμος!

Ως αποτέλεσμα, τα ζευγάρια έχουν 13 φορές περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια της νύχτας ή αργά το απόγευμα.

Το 65% από τα 300 ζευγάρια που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι έκαναν σεξ τη νύχτα, από τις 11 μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα.

Το 20% δήλωσε ότι προτιμά τις… πρωινές περιπτύξεις ενώ ένα 10% τις απογευματινές.

Μόνο το 28% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε ότι έκανε σεξ όποτε είχε όρεξη, με τους υπόλοιπους να το «στριμώχνουν» ανάμεσα στις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους.

«Αυτό υποδεικνύει δύο πράγματα: ότι οι ζωές μας είναι εξαιρετικά απασχολημένες και γεμάτες στρες. Δεύτερον, ότι δεν έχουμε το σεξ ως προτεραιότητά μας. Συνήθως μπαίνει τελευταίο στη λίστα των πραγμάτων που “έχουμε να κάνουμε” και κατά συνέπεια είναι το πρώτο που βγαίνει από αυτή, ειδικά όταν είμαστε κουρασμένοι» δήλωσε η sex expert, Tracey Cox.

«Κανείς χρειάζεται ενέργεια και να έχει στη διάθεσή του χρόνο για να κάνει καλό σεξ. Όταν γίνεται αργά τη νύχτα, μετά από μια πολύ κουραστική μέρα, δεν είναι και το πιο ιδανικό» πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.