Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Τρίπολη: Κοινωνικό παντοπωλείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λειτουργήσει το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Τρίπολης, που στεγάζεται σε δημοτικά καταστήματα της πλατείας Βαλτετσίου. Τα τρόφιμα στα ράφια έχουν πάρει τη θέση τους.

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, η αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Τρίπολης, Μαρία Εικοσιδέκα, σημείωσε ότι τα είδη που θα διατίθενται από το κοινωνικό παντοπωλείο, έχουν προσφερθεί όλα δωρεάν από επιχειρήσεις που λειτουργούν στην Τρίπολη κι ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες της πόλης για την συνεισφορά τους και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τους διακρίνει.

Το κοινωνικό παντοπωλείο θα λειτουργεί στην αρχή μια φορά την εβδομάδα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές των δικαιούχων, στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του δήμου Τρίπολης, όπου σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του, είναι όλοι οι πολίτες που το ετήσιο εισόδημά τους δεν υπερβαίνει τα 6.000 ευρώ για τους άγαμους, τα 7.500 ευρώ για έγγαμους χωρίς παιδιά, τα 9.000 ευρώ για έγγαμους με ένα παιδί, τα 10.500 ευρώ για έγγαμους με δύο παιδιά και τα 13.000 ευρώ για εγγάμους με τρία παιδιά και άνω, καθώς και οι άνεργοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.