Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα εισαγωγής στις Εκκλησιαστικές Ακαδημίες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Τα δικαιολογητικά των αποφοίτων Εκκλησιαστικών Λυκείων για την εγγραφή.

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, τα αποτελέσματα των υποψηφίων για εισαγωγή στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες αποφοίτων Εκκλησιαστικών Λυκείων, σε ποσοστό 10% επιπλέον του αριθμού εισακτέων.

Οι επιτυχόντες θα πρέπει να προσέλθουν για εγγραφή από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012.

Τα αποτελέσματα θα μπορούν να τα πληροφορηθούν όσοι ενδιαφέρονται από την ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου (http://results.minedu.gov.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο- Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή είναι:

- Αίτηση για εγγραφή

- Απολυτήριο του Εκκλησιαστικού Λυκείου ή αποδεικτικό του σχολείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο του τίτλου αυτού

- Νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης

- Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα

- Έξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας

Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή, οι εισαχθέντες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά τους στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι εισαχθέντες μπορούν να απευθύνονται στις Γραμματείες των οικείων σχολών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.