Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Μεγάλωσε το … «Χαμόγελο»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος συναντήθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, στον οποίο παρέδωσε επιταγή για την ενίσχυση του έργου που επιτελεί ο εθελοντικός Οργανισμός, ωστόσο το ακριβές ποσό δεν έγινε γνωστό από το Αρχηγείο γιατί όπως υποστηρίζουν δεν θέλουν να μαθευτεί. Το ποσό της επιταγής αντιστοιχεί στο χρηματικό ποσό, που είχε προϋπολογιστεί για την λειτουργία εκθεσιακού περιπτέρου της ΕΛΑΣ στην ΔΕΘ.

Για τη διάθεση του χρηματικού ποσού ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας δήλωσε: «Η απόφαση να δοθεί στο “Χαμόγελο του Παιδιού” το χρηματικό ποσό, που είχε προϋπολογιστεί για τη συμμετοχή μας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αποτελεί μια συμβολική κίνηση για την συστράτευση όλων μας στην προσπάθεια ενίσχυσης της κοινωνικής αλληλεγγύης. Η πρωτοβουλία αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς το ποσό δίνεται όχι από το πλεόνασμα, αλλά από το υστέρημά μας».

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρωτοβουλία αυτή και δήλωσε: «Η συγκεκριμένη κίνηση είναι το καλύτερο βραβείο που θα μπορούσε να πάρει το “Χαμόγελο του Παιδιού” από τη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας, που αποδεδειγμένα έχει ανθρώπους με ευαισθησίες. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ξενυχτάει νύχτα μέρα μαζί με τους αστυνομικούς για οποιοδήποτε πρόβλημα των παιδιών. Εμείς θα συνεχίσουμε απτόητοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, να δεχόμαστε κλήσεις από τα αστυνομικά τμήματα, όπως ήδη γίνεται 24 ώρες το 24ωρο, και να συνδράμουμε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες, που μας έχουν ανάγκη. Σε αυτή την προσπάθεια είναι καθοριστική η σημασία του μνημονίου συνεργασίας, που έχει υπογραφεί με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.