Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Πρωτιά για την ελληνική λίμπιντο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε γνωστή εταιρία προφυλακτικών, οι Έλληνες όχι μόνο δεν έχουν χάσει την ερωτική τους λίμπιντο εν μέσω κρίσης, αλλά έρχονται στην πρώτη θέση μεταξύ των πιο ενεργά σεξουαλικών λαών της υφηλίου...

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο Έλληνας κάνει περισσότερες φορές σεξ την εβδομάδα από κάθε άλλο λαό, καθώς κατά μέσο όρο οι επαφές του φτάνουν συνολικά τις 164 το χρόνο. Αυτό σημαίνει πως οι Βραζιλιάνοι με τις αντίστοιχα 145 φορές ετησίως, έροχνται καταιδρωμένοι στη δεύτερη θέση. Στις θέσεις τρία και τέσσερα βρίσκονται οι Ρώσοι και οι Πολωνοί, ενώ τελευταίοι με μόλις 48 φορές το χρόνο έρχονται οι Ιάπωνες.

Επίσης, οι Έλληνες, όπως συμπέραναν οι ερευνητές, έχουν τις περισσότερες φαντασιώσεις από κάθε άλλο λαό και φροντίζουν μάλιστα να τις κάνουν πράξη.Τέλος, πρώτοι παραμένουμε και ό,τι αφορά την διάρκεια των προκαταρκτικών παιχνιδιών, αφιερώνοντας κατά μέσο όρο 21,2 λεπτά. Πριν μπούμε στο "ψητό", όπου και παραμένουμε κατά μέσο όρο για 25 λεπτά. Αυτή η επίδοση μας εξασφαλίζει την πρώτη θέση μεταξύ των Ευρωπαίων, ωστόσο μας φέρνει τρίτους στην παγκόσμια κατάταξη, πίσω από τους κατοίκους του Χονγκ Κονγκ και τους Βραζιλιάνους.

Ασημένιο όμως παίρνουμε και στο θέμα του οργασμού, αφού το 71% των ερωτηθέντων απάντησε πως είναι ικανοποιημένοι, αφού φτάνουν πάντα στην κορύφωση.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.