Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Καρχαρίας έκοψε κομμάτι από το πόδι της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Φωτογραφίες της 47χρονης Γερμανίδας που έκανε διακοπές στη Φλόριντα
.
Τις διακοπές της στη Φλόριντα η 47χρονη Γερμανίδα Karin Ulrike Stei δεν θα τις ξεχάσει ποτέ. Γιατί είναι από τύχη που ζει για να τις θυμάται. Είναι από τύχη που γλίτωσε η ζωή της από επίθεση καρχαρία και από τύχη μπορεί και πάλι να περπατήσει.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την τρομακτική «συνάντηση», η Karin Ulrike Stei αφηγείται τη στιγμή που ένιωσε να την αρπάζει κάτι που δεν μπορούσε να δει αλλά που ήταν το πιο δυνατό τράβηγμα που είχε νιώσει ποτέ. «Δεν τον είδα ποτέ», είπε για τον καρχαρία που της επιτέθηκε στις 9 Μαΐου. «Δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια. Ήταν τόσο δυνατός και τόσο μεγάλος που κατάλαβα πως έπρεπε να είναι καρχαρίας», τόνισε.

Καθώς το νερό γινόταν κόκκινο η Stei άρχισε να χτυπά πανικόβλητη το νερό και να φωνάζει «καρχαρίας» ενώ κατευθυνόταν στην ακτή.

«Ευτυχώς κάποιος με έβγαλε», θυμάται.

Η φίλη της Brigitte Schmid είχε πει στις αρχές πως δεν είχε καν καταλάβει πως η φίλη της κινδύνευε μέχρι που άκουσε τις κραυγές της. Όταν γύρισε να την κοιτάξει είδε το νερό γύρω της να βάφεται κόκκινο.

Στις εκκλήσεις της Stei για βοήθεια έτρεξαν μεταξύ άλλων ο ναυαγοσώστης Erik Toomsoo και ο τουρίστας Dave Daniels. Παρά τον πόνο- στην κλίμακα του δέκα τον τοποθετεί στο.. 15!- είχε τις αισθήσεις της και θυμάται όλα όσα έγιναν.

«Ήταν πολύ άσχημο, δεν είχα νιώσει χειρότερα στη ζωή μου», λέει. Καθώς προσπαθούσαν με πετσέτες να σταματήσουν την αιμορραγία εκείνη ένιωθε ευγνωμοσύνη για όλους όσοι ήταν δίπλα της.

Η 47χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς το δάγκωμα ήταν τόσο βαθύ που φαινόταν το κόκαλο του ποδιού της. Αλλά τα νεύρα δεν καταστράφηκαν κι έτσι ελπίζει πως με φυσιοθεραπεία θα μπορέσει να περπατήσει κάποτε χωρίς βοηθήματα.

Δείτε τις φωτογραφίες...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.