Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Οι τραγικές ελλείψεις του ΕΚΑΒ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Τι λέει στο newsbeast.gr ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Αθηνών.

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, το γνωστό ΕΚΑΒ, δεν έχει χρήματα ούτε για βενζίνη στα ασθενοφόρα, δεδομένου ότι χρωστάει 8.000.000 ευρώ στα πρατήρια καυσίμων, στις αντιπροσωπείες ανταλλακτικών και στα συνεργεία.

Όπως επισημαίνει στο newsbeast.gr ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Αθηνών, Ιωάννης Χούσος, στην Αττική τα περισσότερα ασθενοφόρα έχουν εγκαταλειφθεί. «Κοστίζει περισσότερο η συντήρηση των παλαιών ασθενοφόρων που έχουμε παρά η αγορά καινούργιων» λέει. Για να επισημάνει: «Ξέρετε πόσες φορές δημοσιοποιήσαμε το πρόβλημα; Μιλήσαμε με το υπουργείο Υγείας; Όμως, η κατάσταση δεν έχει αλλάξει καθόλου».

Ο κ. Χούσος όμως αναφέρεται και στα προβλήματα που υπάρχουν λόγω των τραγικών ελλείψεων. Στην Αττική έχουμε περίπου 60 ασθενοφόρα τη στιγμή που θα έπρεπε να είναι διπλάσιος ο αριθμός αυτών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όπως συμπληρώνει, να καθυστερούν να φτάσουν στα περιστατικά εγκαίρως, όταν δέχονται κλήσεις. Και τονίζει δε ότι στην επαρχεία τα προβλήματα είναι ακόμη χειρότερα. 



Ακούστε τι μας είπε...


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.