Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Αλιγάτορας τού έκοψε το χέρι!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


O 17χρονος δεν χάνει όμως το... χιούμορ του.

Ο 17χρονος Kaleb Langdale κολυμπούσε στον ποταμό Caloosahatchee στη Φλόριντα όταν δέχθηκε επίθεση από αλιγάτορα μήκους σχεδόν 3,5 μέτρων.

Ο νεαρός νόμιζε πως είχε αποφύγει τον αλιγάτορα αλλά ξαφνικά εκείνος αναδύθηκε και έκοψε μέρος του δεξιού χεριού του. Ο Kaleb κολύμπησε σε ασφαλές σημείο παρά τον ακρωτηριασμό του και σήμερα αναρρώνει στο νοσοκομείο με το ηθικό του ακμαίο παρά τη δοκιμασία που πέρασε.

Ο Kaleb κάνει μέχρι και αστεία για την κατάστασή του, λέγοντας στην αδελφή του πως δεν θα είναι πια η μόνη αριστερόχειρας στην οικογένεια.

Οι στιγμές τρόμου άρχισαν όταν οι φίλοι του Kaleb είδαν τον αλιγάτορα να κολυμπά κοντά του κι άρχισαν να του φωνάζουν.

Ο Kaleb επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει χτυπώντας τον στην κάτω γνάθο- όπως μάλλον θα είχε δει στην τηλεόραση- αλλά ο αλιγάτορας τον τράβηξε κάτω από το νερό. Ο 17χρονος βγήκε στην επιφάνεια κι άρχιζε να κολυμπά ενώ ο αλιγάτορας έμοιαζε να έχει ηρεμήσει. Σε μία ξαφνική κίνηση όμως όρμησε, του έπιασε το χέρι και το πέταξε πίσω του απομακρυνόμενος.

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να σκοτώσουν τον αλιγάτορα αλλά το χέρι του Kaleb είχε υποστεί τόσο μεγάλη ζημιά που δεν μπορεί να κολληθεί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.