Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Για να αποκτήσει καμπύλες έκανε ενέσεις με... σογιέλαιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Φωτογραφίες της 30χρονης που ρίχνει φως στη μαύρη αγορά καλλυντικών υπηρεσιών.

Φως στον σκοτεινό κόσμο της μαύρης αγοράς καλλυντικών προϊόντων και υπηρεσιών ρίχνει με το βιβλίο της η 30χρονη Vanity Wonder που ξόδεψε πάνω από 15.000 δολάρια σε παράνομες ενέσεις που θα μεγάλωναν τα οπίσθια και τους γοφούς της.

Η νεαρή γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, αποκαλύπτει πώς εθίστηκε στις ενέσεις σιλικόνης που θα χάριζαν μεγαλύτερες καμπύλες στην οπίσθια όψη της. Στο «Shot Girls» αναφέρει με λεπτομέρειες τις εμπειρίες της για το πώς έψαχνε κι έκανε τις ενέσεις και πως έγινε βοηθός ενός επαγγελματία της μαύρης αγοράς στον οποίο απευθύνονταν από 17χρονα κορίτσια τα οποία συνόδευε η μητέρα τους έως γυναίκες στα εβδομήντα.

Μεταξύ των πελατών ήταν και νοσοκόμες, αστυνομικοί και τραγουδιστές gospel και πολλοί γνώριζαν πως ήταν λάθος αυτό που γινόταν, είπε η Vanity στη MailOnline. Εξηγεί πως ο βασικός λόγος συγγραφής του βιβλίου ήταν να πει την ιστορία της αλλά και να ρίξει φως σε ορισμένες
από τις παρεξηγήσεις που κυριαρχούν σε αυτόν τον γεμάτο μυστικά κόσμο. «Πολλοί άνθρωποι λένε τόσα ψέματα για τις γυναίκες που κάνουν αυτές τις ενέσεις. Εγώ αποφάσισα να τους πω την αλήθεια παρά να τους αφήνω να μαντεύουν», είπε.

Μιλώντας κατ’ αρχήν για τους λόγους για τους οποίους οι γυναίκες επιλέγουν να υποβληθούν σε αυτή τη διαδικασία στη μαύρη αγορά, ρισκάροντας μία μόλυνση ή ακόμα και τη ζωή τους, η Vanity τονίζει πως δεν είναι να ευχαριστήσουν έναν άνδρα ή να αντιμετωπίσουν τη βαριά κατάθλιψη.

«Δεν υπάρχει ένας μόνο λόγος. Κάποια κορίτσια το κάνουν επειδή το κάνουν όλοι, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι», είπε. «Δεν είναι επειδή δεν έχουν ήδη ωραία οπίσθια. Κοιτάζουν στον καθρέφτη και δεν τους αρέσει αυτό που βλέπουν. Θέλουν να δουν στον καθρέφτη την εικόνα που έχουν και μέσα στο κεφάλι τους για τους εαυτούς τους».

Μήπως είναι τάση να αποκτά κανείς μεγαλύτερα οπίσθια; «Ναι», απαντά η 30χρονη, και προσθέτει πως όπου υπάρχει μία τάση κάποιοι βγάζουν λεφτά. «Οι άνθρωποι το εκμεταλλεύονται. Αλλά αντί να πληρώνουν 14.000 δολάρια στο γιατρό κάποιος στο δρόμο βρίσκει τον τρόπο να πετύχουν το στόχο τους φθηνότερα».

«Άρχισα το 2006, τότε έπρεπε να ψάξεις για να τα βρεις αυτά. Δεν θα βρισκόταν ο οποιοσδήποτε να κάνει ενέσεις με μονωτικά και τσιμέντο», σχολιάζει αναφερόμενη σε υποθέσεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και αφορούν γυναίκας που υπέστησαν σημαντικές βλάβες από ενέσεις με ακατάλληλα υλικά.

Παραδέχεται ωστόσο πως και η δική της εμπειρία θα μπορούσε να αποδειχθεί το ίδιο επικίνδυνη καθώς τις δύο πρώτες φορές δεν είχε ιδέα τι υλικό περιείχαν οι ενέσεις. Η κυρία που της τις έκανε απάντησε, όταν τη ρώτησε, πως περιείχαν... σογιέλαιο. Τις επόμενες ενέσεις τις έκανε μία άλλη κυρία και ήταν ιατρική σιλικόνη.

Παρότι το βιβλίο λειτουργεί ως προειδοποίηση προς τις γυναίκες ου μπορεί να θεωρούν πειρασμό το χαμηλό κόστος και τα άμεσα αποτελέσματα, η Vanity παραδέχεται πως ακόμα τη ρωτούν για τις δικές της «άκρες». Παραδέχεται επίσης πως σταμάτησε τη δραστηριότητα αυτή όταν βρέθηκε μία ανάσα από τη φυλακή και συνειδητοποίησε πως εάν της συνέβαινε κάτι δεν θα μπορούσε να φροντίζει τους δύο γιους της.

Κοιτάζοντας σήμερα στον καθρέφτη, λέει πως δεν νιώθει δυσαρέσκεια για το σώμα της. «Δεν νιώθω χαρούμενη αλλά κοιτάζω στον καθρέφτη και αγαπώ τον εαυτό μου. Δεν πήγα φυλακή, έχω χέρια και πόδια, δεν πέθανα από τις βλακείες που έκανα. Μάλλον νιώθω χαρούμενη. Είμαι απλά ευγνώμων που είμαι ακέραιη και σε θέση να πω σε άλλους ανθρώπους να αποφύγουν αυτό το μονοπάτι γιατί κάποιος θα πεθάνει», λέει.

Δείτε τις φωτογραφίες...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.