Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Του «έβγαλαν» το πρόσωπο για να αφαιρέσουν έναν όγκο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες στον 42χρονο πατέρα.

Οι γιατροί είχαν πει δύο φορές στον 42χρονο πατέρα Tommy Kirkland ότι δεν είχε πολλές ελπίδες να ζήσει εξαιτίας του όγκου που είχε στον εγκέφαλό του.

Όμως τελικά τα κατάφερε χάρη σε μια επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Οι γιατροί του «σήκωσαν» το πρόσωπο, το «κατέβασαν» μέχρι το πιγούνι του και στη συνέχεια αφαίρεσαν το ένα τέταρτο του κρανίου του για να χειρουργήσουν τον όγκο.



Ήταν η τρίτη φορά που υποβαλλόταν σε χειρουργική αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλό του, ενώ μια τέταρτη ήταν σε άλλο σημείο του σώματός του.



Ο Tommy πάσχει από μια μυστηριώδη ασθένεια, που προκαλεί την ανάπτυξη όγκων στο σώμα του. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι συνολικά 38 ώρες.



Τώρα σχεδιάζει να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του τον επόμενο μήνα. «Νιώθω πολύ καλά. Οι γιατροί δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρω, αλλά εγώ είμαι ακόμη εδώ. Ξυπνάω κάθε μέρα χαρούμενος και το γεγονός ότι παντρεύομαι σε λίγο καιρό είναι το κερασάκι στην τούρτα» είπε ο ίδιος.



«Η επέμβαση που μου “έβγαλαν” το πρόσωπο ήταν πολύ μεγάλη. Υπήρχαν επτά γιατροί. Ένας για τα μάτια μου, ένας για να παρακολουθεί την αναπνοή μου και πέντε που συμμετείχαν στην επέμβαση. Ήταν μεγάλο σοκ για μένα, αλλά τώρα κοιτάω μπροστά και θέλω να ζήσω τη ζωή μου» πρόσθεσε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.