Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Προσπάθησε να ανάψει ψησταριά με βενζίνη…

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


…και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά εγκαύματα.

Ένας πατέρας τριών παιδιών από την Αγγλία υπέστη σοβαρά τραύματα, στη προσπάθεια του να ανάψει μια ψησταριά χρησιμοποιώντας βενζίνη. Ολόκληρο το μπιτόνι με τη βενζίνη τυλίχθηκε στις φλόγες, προκαλώντας εγκαύματα σε όλο το σώμα του 32χρονου John Woof, αλλά χάρη στη γρήγορη αντίδραση της αρραβωνιαστικιάς και των φίλων του αποφευχθήκαν τα χειρότερα.

Τουλάχιστον επτά παιδιά ήταν παρόντα στο ατύχημα του 32χρονου, ο οποίος ευτυχώς διέφυγε σώος. Σήμερα, ο Woof αναρρώνει στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο πρόσωπο, ώμο, χέρια, στομάχι και το αριστερό του πόδι.

Ο Woof, ο οποίος εργάζεται ως μηχανικός, είχε καλέσει τους γείτονες και τα παιδιά τους στο σπίτι του, στο Πρέστον της Αγγλίας, για μπάρμπεκιου. Τα παιδιά έπαιζαν στο κήπο, όταν μια μεγάλη «μπάλα» φωτιάς τυλίχθηκε σε όλο του το σώμα. Η 22χρονη αρραβωνιαστικιά του και οι φίλοι του, τον έλουσαν αμέσως με νερό και του έσωσαν τη ζωή.

Σύμφωνα με την αγγλική «Royal Society for the Prevention of Accidents», περίπου 2.000 άνθρωποι μεταφέρονται ετησίως στο νοσοκομείο με τραυματισμούς που σχετίζονται με εγκαύματα από μπάρμπεκιου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.