Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Πέφτει και χτυπά στο κεφάλι πάνω από 20 φορές τη μέρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Οι γιατροί δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι συμβαίνει με τον μικρό Frankie.

Ο ρόλος της μητέρας είναι αρκετά δύσκολος και για την Claire Dinnen κάτι περισσότερο. Κι αυτό γιατί ο τετράχρονος γιος της Frankie πέφτει και χτυπά το κεφάλι του πάνω από 20 φορές την ημέρα… και οι γιατροί δεν έχουν καταλάβει ακόμη το γιατί!

Κάθε φορά η νεαρή μητέρα βλέπει το γιο της να κλαίει από τον πόνο, καθώς χτυπά στο πέφτοντας.

Έχει τραυματιστεί αρκετές φορές στο κεφάλι, ενώ τώρα όταν βγαίνει έξω τον βάζουν να κάθεται σε καροτσάκι για να είναι περισσότερο ασφαλής!

Όταν έρχεται η ώρα του ύπνου οι γονείς του τον πηγαίνουν στο κρεβάτι αγκαλιά, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πέσει από τις σκάλες και να τραυματιστεί σοβαρά.



Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η Claire, που ζει στο Rainham στο Essex, έπρεπε να περιμένει έξι μήνες για κλείσει ραντεβού με κάποιον γιατρό, με την κατάσταση του γιου της να μη δείχνει σημάδια βελτίωσης.

«Είμαι χαρούμενη που τελικά ένας παιδίατρος είχε τον Frankie, αλλά είμαι πολύ απογοητευμένη που έπρεπε να περάσει τόσος καιρός» είπε η ίδια.



Ο Frankie είχε διαγνωστεί με χαμηλή μυϊκή μάζα, με αποτέλεσμα οι μυς του να είναι δύσκαμπτοι κάτι που προκαλούσε αστάθεια, αλλά έπρεπε να κάνει περαιτέρω εξετάσεις.

«Πλέον έχω αρχίσει να φοβάμαι για το τι του συμβαίνει. Είναι σαν κάθε άλλο αγοράκι της ηλικίας του, θέλει να τρέχει και να παίζει, αλλά υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσει. Μακάρι να μπορούσα να τον κρατήσω σπίτι για να τον προστατεύω. Από το σχολείο του μου είπαν ότι πλέον τους είναι πολύ δύσκολο να τον προσέχουν συνεχώς» πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.