Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ανήλικη χάρισε τα μαλλιά της σε φιλανθρωπική οργάνωση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Κουρεύτηκε για πρώτη φορά στη ζωή της.

Η 11χρονη Artemis Paterson είχε μακριά όμορφα μαλλιά τα οποία δεν είχε κόψει ποτέ στη ζωή της. Και το έκανε τώρα, για να τα χαρίσει σε φιλανθρωπική οργάνωση που φτιάχνει περούκες για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία.

Και το έκανε στην αυλή του σχολείου της, μπροστά στους φίλους, τους δασκάλους και την οικογένειά της για να μεταδώσει το μήνυμά της και σε άλλους.

«Αρχικά φοβόμουν να το κάνω. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να χαρίσω τα μαλλιά μου σε παιδιά που υποφέρουν. Τελικά χαίρομαι που το έκανα για έναν καλό σκοπό» είπε η μικρή μαθήτρια.

Η μητέρα της Svetlana Paterson δήλωσε περήφανη για την κόρη της γιατί «ήταν δική της απόφαση».

Η οργάνωση «The Little Princess Trust» ιδρύθηκε το 2005 από τους γονείς, το σχολείο και τους φίλους της Hannah Tarplee, η οποία έχασε τη ζωή της από καρκίνο στα νεφρά.



Μέχρι στιγμής έχουν χαρίσει 1.000 περούκες σε παιδιά με προβλήματα υγείας. Η τελευταία φορά ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα σε ένα κοριτσάκι 9 ετών, το οποίο διαγνώσθηκε με καρκίνο και άρχισε τις χημειοθεραπείες μία εβδομάδα πριν τις γιορτές.



Τότε ο κ. Tarplee είχε δηλώσει ότι η κόρη του δυσκολεύτηκε πολύ να αποδεχτεί το γεγονός ότι έχασε τα μαλλιά της και ότι σκοπός της οργάνωσης είναι να απαλύνει κάπως τη θλίψη που νιώθουν τα παιδιά που βρίσκονται στην ίδια θέση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.