Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Κάνε το καλό και ρίξτο στο… Μετρό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


«Πανηγύρι της Αγάπης» στο μετρό Συντάγματος από «Το Εργαστήρι».

Η προσφορά, η ανιδιοτέλεια, η εκτίμηση και ο σεβασμός στη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου είναι οι πρωταγωνιστές στο «Πανηγύρι της Αγάπης»που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι», Μ. Τρίτη – Μ. Τετάρτη - Μ. Πέμπτη, 10 – 11 & 12 Απριλίου 2012, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

«Για 3 ημέρες από τις 9:00 το πρωί έως 9:00 το βράδυ, οι φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν αλλά και να αποκτήσουν χειροποίητα έργα και πασχαλινά δώρα δουλεμένα με αγάπη από τους 100 απασχολούμενους του Εργαστηρίου, παραδοσιακά είδη από όλη την Ελλάδα καθώς και προϊόντα που προσφέρουν μεγάλες εταιρίες, καταστήματα, ιδιώτες και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.

Στο «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» μοιραζόμαστε γνώσεις και εμπειρίες με την κοινωνία, ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλο τον κόσμο και προβάλλουμε την αναγκαιότητα ύπαρξης δομών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για συνανθρώπους μας με Νοητική Υστέρηση. Παράλληλα δίνουμε τον αγώνα μας εξασφαλίζοντας μέρος των οικονομικών πόρων για την ανέγερση μιας ακόμη κατοικίας που θα στεγάσει με ασφάλεια και αξιοπρέπεια 9 συνανθρώπους μας με διαφορετικότητα, ευαισθησία και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης.

Τα Μ.Μ.Ε κάθε χρόνο βρίσκονται δίπλα μας και στηρίζουν την προσπάθειά μας προβάλλοντας δυναμικά την προσπάθεια. Έτσι και φέτος, σας θέλουμε κοντά μας ενεργούς κοινωνούς του μηνύματός μας με στόχο να αφυπνίσουμε και να καταστήσουμε κοινωνικά ευαίσθητους ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας στο θέμα των συνανθρώπων μας με νοητική υστέρηση.

Όλοι μας, στις δύσκολες στιγμές που ζούμε, καλούμαστε να δώσουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας, της ψυχής μας και της σκέψης μας. Ένα κομμάτι ανθρωπιάς

ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.