Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η διανομή πατάτας συνεχίζεται

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


H τιμή στα Τρίκαλα καθορίστηκε στα 31 λεπτά το κιλό.

Με την προμήθεια 25 επιπλέον τόνων πατάτας από παραγωγούς του Νευροκοπίου Δράμας, συνεχίζει η Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων την προσπάθεια για διάθεση φθηνών καταναλωτικών προϊόντων σε δημότες αλλά και τρίτεκνες οικογένειες, σύμφωνα με το thessalianews.gr.

Λίγες ημέρες μετά τη διάθεση της πρώτης παρτίδας του προϊόντος, 100 τόνων, η Δημοτική Κοινότητα, σε συνεργασία με τον τοπικό Σύλλογο Τριτέκνων, συνεχίζει τη διαδικασία παραγγελιών, διανέμοντας την επιπλέον ποσότητα πατάτας το ερχόμενο Σάββατο, 7 Απριλίου, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, στο χώρο της παλαιάς ζωαγοράς.

Η προσφερόμενη τιμή καθορίστηκε στα 31 λεπτά το κιλό, με ελάχιστη ποσότητα 30 κιλών (ενός τσουβαλιού) έναντι 10 ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «επιλέξαμε μια από τις καλύτερες ποικιλίες, την spunda, που είναι κατάλληλη για τηγάνισμα και βράσιμο (είναι η γνωστή πατάτα κίτρινου χρώματος στο εσωτερικό). Διευκρινίζεται ότι θα παραλαμβάνονται μόνον οι δηλωθείσες ποσότητες από αυτούς που τις παρήγγειλαν ή από αντιπροσώπους τους, που θα προσκομίζουν την ταυτότητα ή φωτοτυπία του προσώπου που τις παρήγγειλε.

Οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους μέσω της Ηλεκτρονικής Φόρμας ή στα Τηλέφωνα: 24310 23641 και 24313 51111 και ώρες: 09.00΄- 12.00΄

Στο μεταξύ, μετά τα Τρίκαλα, η Καλαμπάκα ήταν αυτή που πήρε σήμερα τη σκυτάλη στη διανομή φθηνής (30 λεπτά το κιλό) πατάτας. Στο χώρο της εμποροπανήγυρης Καλαμπάκας σημειώθηκε το αδιαχώρητο με το δήμο να μοιράζει περίπου 25,5 τόνους σε πολίτες οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία της χαμηλής τιμής διάθεσης του προϊόντος, υποβάλλοντας τη σχετική αίτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.