Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ενίσχυση χρειάζεται το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Περισσότεροι από 1.000 ανασφάλιστοι εξυπηρετήθηκαν μέσα σε 5 μήνες.

Έκκληση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης απευθύνουν οι εθελοντές γιατροί. «Περισσότεροι από 1.000 ανασφάλιστοι ασθενείς, προερχόμενοι από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, έχουν εξυπηρετηθεί από τους 150 εθελοντές γιατρούς και το φαρμακείο του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης στους 5 μήνες της λειτουργίας του», επισημαίνει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων το μέλος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Κοινωνικού Ιατρείου, οδοντίατρος Θανάσης Κομνής.

Γα την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης θα δοθεί απόψε τις 20:30 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ συναυλία στην οποία θα μετέχουν η Φιλανθρωπική Ορχήστρα του δήμου Καλαμαριάς, οι μεικτές χορωδίες των δήμων Θέρμης, Καλαμαριάς, Θεσσαλονίκης, της Δημοτικής Ενότητας Μεθώνης Δήμου Πύδνας -Κολινδρού, της Δημοτικής Κοινότητα Τριανδρίας και η χορωδία «Μακεδόνες».

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης λειτουργεί σε χώρο που διέθεσε το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στην οδό Αισώπου 24. Διαθέτει τακτικά ιατρεία γενικής ιατρικής, νευρολογικό, παιδιατρικό, ψυχιατρικό, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, οδοντιατρείο, συνεργαζόμενους γιατρούς (ΩΡΛ, καρδιολόγο, δερματολόγο) και φαρμακείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.