Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η νεκρή μαραθωνοδρόμος έτρεχε στη μνήμη του αδελφού της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Η ιστορία της Claire Squires που κατέρρευσε λίγο πριν τον τερματισμό.

Όταν ο αδελφός της Claire Squires έχασε τη ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών μόλις στα 25 του χρόνια, οι γονείς του υπέφεραν όπως θα υπέφερε κάθε γονιός που χάνει το παιδί του. Σήμερα το ζευγάρι θρηνεί για δεύτερη φορά μετά την τραγωδία του θανάτου της κόρης τους κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου του Λονδίνου το Σαββατοκύριακο.

Η 30χρονη έτρεχε εξασφαλίζοντας δωρεές στη φιλανθρωπική οργάνωση Samaritans. Μετά το θάνατό της οι δωρεές συνεχίζονται και μάλιστα προσφέρονται περίπου 20.000 ευρώ την ώρα!



Κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου είχε συγκεντρώσει κάτι περισσότερο από 600 ευρώ αλλά σήμερα το πρωί το ποσό είχε ξεπεράσει τα 334.000 ευρώ!

Οι φίλοι της πιστεύουν πως η απόφασή της να τρέξει συγκεντρώνοντας χρήματα για τη συγκεκριμένη οργάνωση σχετίζεται με τον αδελφό της που χάθηκε από ναρκωτικά.

Το 2001 ο Grant Squires είχε βρεθεί νεκρός από υπερβολική δόση. Είχε βυθιστεί στην κατάθλιψη όταν η σύντροφός του χάθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, από το οποίο ο ίδιος επιβίωσε.

Η Squires κατέρρευσε την Κυριακή μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων θεατών του μαραθωνίου λιγότερο από ένα μίλι μακριά από τη γραμμή του τερματισμού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.