Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Πρωταθλήτρια στο pole dancing αν και με ένα χέρι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Φωτογραφίες και βίντεο από τον διαγωνισμό στο Χονγκ Κονγκ.

Η δύναμη της θέλησης ξεπερνάει κάθε εμπόδιο κι αυτό αποδείχτηκε και στο πρωτάθλημα pole dancing που διοργανώθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο Χονγκ Κονγκ, καθώς νικήτρια στην κατηγορία των ατόμων με αναπηρία αναδείχθηκε η Αυστραλή Ντέμπορα Ρόατς που έχει ένα χέρι.

«Από μικρή μου άρεσε ο χορός τόσο γενικά όσο και πάνω σε στύλο. Αρχικά χόρευα μόνη στο σπίτι μου, όμως στη συνέχεια δοκίμασα και σε αρκετά κλαμπ», αποκάλυψε η ίδια.

Από το 2006 άρχισε το pole dancing, ενώ συμμετείχε και σε επιδείξεις με εναέρια ακροβατικά. Το γεγονός που της άλλαξε τη ζωή συνέβη το 2009, όταν κέρδισε σε σχετικό διαγωνισμό, απέναντι σε αρτιμελείς γυναίκες.

Έτσι, αποφάσισε να αλλάξει επάγγελμα, έγινε προσωπική γυμνάστρια και έμαθε να οδηγεί μηχανή. Το όνειρο της τώρα είναι να αντιπροσωπεύσει την πατρίδα της σε κάποιο άθλημα των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Οι διαγωνιζόμενοι που συμμετείχαν ήταν συνολικά 30 και ήταν χωρισμένοι σε τέσσερις κατηγορίες, αυτή των γυναικών, των αντρών, των ατόμων με ειδικές ανάγκες και αυτή των ζευγαριών.

Στη συνέχεια ακολουθούν φωτογραφίες από τη διοργάνωση αλλά και βίντεο από την εμφάνιση της Ντέμπορα Ρόατς.















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.