Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Αγωνία για δίχρονο κοριτσάκι που κακοποιήθηκε βάρβαρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Είχε ανθρώπινες δαγκωματιές στο σώμα!

Λιγότερο απαισιόδοξες από πριν είναι οι εκτιμήσεις των γιατρών για το δίχρονο κορίτσι που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Νέο Δελχί χτυπημένο τόσο βαριά που προκάλεσε σοκ στους γιατρούς αλλά και την κοινή γνώμη στην Ινδία.

Ο νευροχειρουργός που παρακολουθεί το κοριτσάκι είπε πως η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη αλλά υπάρχει κάποια βελτίωση και οι γιατροί είναι λιγότερο απαισιόδοξοι.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά τραύματα, ακόμα και σημάδια ανθρώπινων δαγκωματιών σε όλο το σώμα! Ιατρική ομάδα το παρακολουθεί αδιάκοπα και, όπως λένε οι γιατροί, δεν έχουν δει ποτέ ξανά τόση σκληρότητα.

Η φλεγμονή στους πνεύμονές της παρουσιάζει βελτίωση αλλά στο αίμα και τον εγκέφαλό της όχι, είπε ένας από τους γιατρούς.

Εάν η κατάστασή της σταθεροποιηθεί, το παιδί θα υποβληθεί σε ακόμα μία επέμβαση την επόμενη εβδομάδα, ενώ έχει ήδη υποβληθεί σε άλλες δύο.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 18 Ιανουαρίου με σπασμένα χέρια και μερικώς σπασμένο κεφάλι. Η νεαρή γυναίκα που τη συνόδευε είπε πως ήταν η μητέρα της και πως το μωρό έπεσε από το κρεβάτι.

Η αστυνομία, που έχει συλλάβει δύο άνδρες και δύο γυναίκες για την υπόθεση, διαπίστωσε έπειτα από έρευνες πως η νεαρή κοπέλα είχε εγκαταλειφθεί από τον πατέρα της και κακοποιείτο από ένα ζευγάρι που την ανάγκαζε να εκδίδεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.