Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Σχετικά με την πιστοποίηση αναπηρίας από τις Υγειονομικές Επιτροπές του ΚΕΠΑ υποψηφίων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2012

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.




ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

ΘΕΜΑ: «Σχετικά με την πιστοποίηση αναπηρίας από τις Υγειονομικές Επιτροπές του ΚΕΠΑ υποψηφίων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2012»


Αθήνα, 15- 2-2012 Αριθ.Πρωτ.: Φ80000/3754/278
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Σχετ. Το Φ.251/15073/Β6/13.2.2012 έγγραφο της Δ/νσης Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.


Σας διαβιβάζουμε το παραπάνω σχετικό έγγραφο του Υ.Π.Δ.Β.Μ. και Θ. το οποίο αφορά την πιστοποίηση αναπηρίας από το ΚΕΠΑ υποψηφίων ή μελών της οικογενείας τους, για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2012.


Όπως προκύπτει από τα αναφερόμενα στο έγγραφο για κάθε περίπτωση υποψηφίου υπάρχουν συγκεκριμένες και δεσμευτικές ημερομηνίες υποβολής βεβαιώσεων πιστοποίησης αναπηρίας.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει από τις λειτουργούσες Υγειονομικές Επιτροπές του ΚΕΠΑ να δοθεί άμεση προτεραιότητα στην εξέταση των υποψηφίων ή μελών της οικογένειάς τους που εμπίπτουν στις περιπτώσεις των διατάξεων που αναφέρονται στο παραπάνω σχετικό έγγραφο, καθώς επίσης να επιληφθείτε για την άμεση έκδοση των σχετικών γνωματεύσεων οι οποίες πρέπει να κατατεθούν από τους υποψηφίους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Επισημαίνεται η σοβαρότητα του θέματος διότι σε περίπτωση μη έγκαιρης υποβολής των απαιτούμενων πιστοποιητικών οι υποψήφιοι θα αποκλεισθούν των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Α. ΔΡΕΤΤΑ

Ολόκληρη η εγκύκλιος και εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.