Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ριάλιτι με τη ζωή γυναικών που καθηλώθηκαν σε αναπηρικό καροτσάκι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Όταν η ψυχική δύναμη νικάει κάθε δυσκολία.

Τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία και τα εμπόδια στην καριέρα τους πραγματεύεται ριάλιτι στις Ηνωμένες Πολιτείες με την ονομασία «Push Girls».

Πρωταγωνίστριες θα είναι τέσσερις γυναίκες που είχαν την ατυχία να καθηλωθούν σε αναπηρικό καροτσάκι. Οι πανέμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση, γυναίκες έμειναν ανάπηρες μετά από τροχαία δυστυχήματα ή ασθένειες και έπρεπε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της νέας τους πραγματικότητας.

Το ριάλιτι θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια και οι ίδιες λένε πως δέχτηκαν να λάβουν μέρος για να σπάσουν τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις, καθώς όπως διαπίστωσαν, η αναπηρία τους είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Η 36χρονη Angela Rockwood ήταν ηθοποιός και μάλιστα συμμετείχε στην ταινία «The Fast and the Furious», όταν το 2001 έμεινε παράλυτη εξαιτίας ενός αυτοκινητιστικού δυστυχήματος.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι θα εγκατέλειπαν μετά από ένα τέτοιο ατύχημα. Αλλά και οι τέσσερις επιλέξαμε το θρίαμβο και όχι την τραγωδία», λέει ηTiphany Adams, μοντέλο 28 ετών.

Η 42χρονη Auti Angel ήταν επιτυχημένη χορεύτρια hip-hop και έχασε την ευκαιρία να υπογράψει συμβόλαιο με γυναικείο λάτιν συγκρότημα, όταν το 1992 έπειτα από ατύχημα αναγκάστηκε να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι.

Την τετράδα των «Push Girls» συμπληρώνει η 32χρονη Mia Schaikewitz, πρώην κολυμβήτρια, που έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω, εξαιτίας μιας σπάνιας μορφής εγκεφαλικής αιμορραγίας στην ηλικία των 15.

Οι προσωπικές ιστορίες των τεσσάρων γυναικών θα κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο μέσα από τη συχνότητα του Sundance.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.