Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ζητούν την «Συμπαράσταση» της Πολιτείας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα Άτομα με Ειδικές Αναπηρίες είναι αρκετά. Δεν στέκονται όμως η αφορμή γι’ όλους αυτούς τους ανθρώπους να πάψουν να αγωνίζονται για την επίλυση όλων των ανοιχτών ζητημάτων, όπως δεν αποτελούν εμπόδιο και για τα όνειρα τους. 

Για μια καλύτερη ζωή σαφώς με ίσες ευκαιρίες για όλους τους ανθρώπους, χωρίς διακρίσεις.
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη του συλλόγου ΑμΕΑ η «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ».
Η εκδήλωση διοργανώθηκε την Κυριακή στα γραφεία του συλλόγου υπό την παρουσία εκπροσώπων φορέων της περιοχής και μελών όπου ευχήθηκαν η νέα χρονιά να φέρει υγεία και επίλυση των προβλημάτων. 

Υγεία, χαρά και ευτυχία ευχήθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σωτήρης Τσιρογιάννης, ο οποίος δεν παρέλειψε να επικεντρωθεί στο έργο και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για το καλό των ΑμΕΑ σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο. 

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος τόνισε πως τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν ένα ευρύ φάσμα εμποδίων στο δρόμο τους, προκειμένου να επιτύχουν ίσες ευκαιρίες, ανεξαρτησία και πλήρη οικονομική και κοινωνική ένταξη. 

Χάρη στην επιμονή και στη συνεχή προσπάθεια των μελών, αλλά και την στήριξη των τοπικών φορέων, πρόσθεσε ο ίδιος, έχει σημειωθεί πρόοδος αναφορικά με την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, ωστόσο υπολείπονται πολλά ακόμη να γίνουν. 

Την πίτα του συλλόγου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλέξιος ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Χρήστος Λάππας δήμαρχος Τρικκαίων και Ζήσης Γκουγκοστάμος αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.