Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Διανομή ζυμαρικών στους απόρους Τρικάλων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Μία πρωτοβουλία της Περιφέρειας για τους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Με διανομή ζυμαρικών συνεχίστηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σήμερα, η δωρεάν διανομή τροφίμων σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα στον χώρο των αποθηκών των πολυτέκνων στη Νέα Ζωαγορά, έγινε διανομή ζυμαρικών στον Σύλλογο Πολυτέκνων (42.380 κιλά), στον Σύλλογο ΑμΕΑ «Η Συμπαράσταση» (2.415 κιλά), στην κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Φαρκαδόνας (485 κιλά) και στον Σύλλογο Μονογονεϊκών Οικογενειών (2.075 κιλά).

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα υλοποιείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την ευθύνη για το νομό Τρικάλων έχει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Τρικάλων.

Το πρόγραμμα διανομής δωρεάν τροφίμων σε απόρους του νομού Τρικάλων, ξεπερνά φέτος κάθε προηγούμενο, αγγίζοντας τους 17.000 περίπου δικαιούχους.

Μιλώντας για το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων συνολικά στη Θεσσαλία, ο Περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός τόνισε, πως σε αυτή τη δύσκολη χρονικά στιγμή που περνά η χώρα και λαμβάνοντας υπόψη την πραγματικά τραγική κατάσταση στην οποία έχουν έλθει πολλές οικογένειες, η Περιφέρεια, προσπαθεί με συντονισμένες κινήσεις όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων, να βοηθήσει τους πολίτες που έχουν ανάγκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.