Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Δήμος Βόλου: Στο πλευρό των ατόμων με ειδικές ανάγκες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Σε σημαντικές παρεμβάσεις στην πόλη θα πρέπει να προχωρήσει η δημοτική αρχή Βόλου για να διευκολύνει τους πολίτες με προβλήματα όρασης.

Στο πλαίσιο αυτό εγκαινιάζεται ένα πλαίσιο συνεργασίας με το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν. Μαγνησίας «Μάγνητες Τυφλοί».

Χθες η υπεύθυνη κοινωνικών θεμάτων του ενιαίου Δήμου Βόλου Κατερίνα Μπαρμπουδάκη συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Σωματείου Λάμπρο Παρασκευά και συζήτησαν το θέμα.
Σε πρώτη φάση, όλα τα μέλη του σωματείου θα έχουν την υποστήριξη του τμήματος πρωτοβάθμιας φροντίδας του Δήμου και του τμήματος αγωγής και προαγωγής της υγείας, τα οποία απαρτίζονται από ιατρό, κοινωνικό λειτουργό, ψυχολόγο και νοσηλεύτρια.

Ο πρόεδρος του σωματείου ευχαρίστησε την κα Μπαρμπουδάκη για την άμεση ανταπόκριση και ευαισθησία της, τονίζοντας της ότι η Κοινότητα των Τυφλών της πόλης και γενικότερα οι ανάπηροι αναμένουν πολλά από τον κοινωνικό τομέα του Δήμου. Από την πλευρά της η κα Μπαρμπουδάκη ανέφερε-μεταξύ άλλων- ότι έχει τη διάθεση να συμβάλλει για την βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων με αναπηρία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.