Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Τελεσίγραφο έως τις 3/12 δίνουν τα ΚΤΕΛ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Σε εξέλιξη η συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κρήτης.

Τελεσίγραφο ως τις 3 Δεκεμβρίου θέτει η διοίκηση του ΚΤΕΛ, που αυτή την ώρα συναντά τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Ευ.Κουκιαδάκη, με θέμα τη μεταφορά των μαθητών.

Ήδη έχουν σταματήσει τα μαθητικά δρομολόγια σε Επισκοπή και Κοκκίνη Χάνι, καθώς και το δρομολόγιο μεταφοράς με ειδικό ταξί των μαθητών με ειδικές ανάγκες.

Στη συνάντηση η διοίκηση του ΚΤΕΛ υπογράμμισε ότι αν ως τις 3 Δεκεμβρίου δεν έχει πάρει στα χέρια της το έγγραφο της σύμβασης υπογεγραμμένο από τον επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου (με το οποίο θα μπορέσει να συνάψει δάνειο), δεν έχει άλλη επιλογή παρά να σταματήσει τα μαθητικά δρομολόγια, με δεδομένο ότι τα καύσιμα στερεύουν και οι υπομισθωτές δεν μπορούν να προμηθευτούν καύσιμα επί πιστώσει.

Εν τω μεταξύ την ερχόμενη Παρασκευή συνεδριάζει το Ελεγκτικό Συνέδριο που θα κληθεί να αποφασίσει επί της ένστασης που κατέθεσε η περιφέρεια, όταν απερρίφθη η παράταση της σύμβασης μεταξύ ΚΤΕΛ και Περιφέρειας.

Το θέμα θα θέσει, πάντως, και ο κ.Κουκιαδάκης τόσο στη Φώφη Γεννηματά όσο και στον Πάρη Κουκουλόπουλο, τους οποίους θα συναντήσει την Τετάρτη.


Πηγή: http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.