Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Για όσους... αντέχουν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο πρόκειται να φιλοξενήσει στις 8-9 Οκτωβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ Ανδρών-Γυναικών ,όπως επίσης και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Αθλητών-Αθλητριών με αναπηρία ,σε μια συνεργασία της ΕΟΠ με την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ.

Το όμνιουμ αποτελεί κατά κάποιο τρόπο ένα είδος πολύαθλου, στο οποίο οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος σε έξι διαφορετικά αγωνίσματα κι από τους πόντους που συγκεντρώνουν αναδεικνύεται ο νικητής.

Τα αγωνίσματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ Ανδρών-Γυναικών κατά σειρά είναι τα παρακάτω:
1) Ένας γύρος (στροφή) πίστας ατομική χρονομέτρηση με εκκίνηση εν κινήσει.
2) Αγώνας πόντων απόστασης ανάλογης με την κάθε κατηγορία
3) Αγώνας με αποκλεισμό.
4) Ατομική καταδίωξη (πουρσουίτ) απόστασης ανάλογης με την κάθε κατηγορία ,χωρίς τελικό, σε σειρές με αντιπάλους κάθε φορές ποδηλάτες, σύμφωνα με την γενική ατομική κατάταξη μετά τον αγώνα με αποκλεισμό.
5) Αγώνας σκρατς απόστασης ανάλογης με την κάθε κατηγορία.
6) 500 ή 1000μ. ατομικής χρονομέτρησης σε σειρές με αντιπάλους κάθε φορά δύο ποδηλάτες, σύμφωνα με τη γενική ατομική κατάταξη μετά τον αγώνα σκρατς.

Οι δηλώσεις συμμετοχής από τα σωματεία θα πρέπει ν’ αποσταλούν στην ΕΟΠ μέχρι τις 3 Οκτωβρίου και ώρα 14.00 ,ενώ στο τεχνικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας είναι απαραίτητη η παρουσία των αρχηγών των σωματείων που θα παρουσιάσουν την επίσημη εμφάνιση για το 2011 ή την φωτογραφία της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.