Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Την κυνηγά η Κρήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Στην λεβεντογέννα Κρήτη βρέθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη μετά από πρόσκληση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, σε μια εκδήλωση που έγινε στα Χανιά με θέμα το νέο νόμο για τις μεταμοσχεύσεις και τη δωρεά οργάνων.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά «άλωσε» την μαγευτική πόλη των Χανίων (έχει καταφέρει να κλέψει και καρδιές εκεί, βλέπε Γιάννη Μαρακάκη), γυρίζοντας σχεδόν παντού. Επισκέφθηκε Ιδρύματα (Κ.η.Φ.αμεα), το παράρτημα Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ, την Εκκλησιαστική Σχολή της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος και το Οινοποιείο και τη Στέγη Απόρων Κορασίδων της Εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου.
Μέχρι και στο ιερό την έβαλε ο παπάς, αψηφώντας για λίγο τους θρησκευτικούς κανόνες.


Η ωραία Ελένη παρευρέθηκε και σε κομματική εκδήλωση, ενώ έδωσε και συνέντευξη σε Νέα Τηλεόραση και την εκπομπή «Αντιρρήσεις». Ελπίζουμε στη συνέντευξη να συμμετείχε και η παρουσιάστρια του σταθμού, η μάχιμη δημοσιογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια Ευτυχία Πενταράκη. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να μάθουμε αν τελικά η Ράπτη παντρευτεί ή όχι το Μαρακάκη, ή αν άρχισε να βλέπει με καλό μάτι εκκλησίες και μοναστήρια.

Γιατί μοναχικός είναι και ο δρόμος της πολιτικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.