Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Στην Κύπρο Αμερικανοί γιατροί για παιδιά με αναπηρίες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Στην Κύπρο για την εξέταση παιδιών κάτω των 10 ετών που πάσχουν από σοβαρές αναπηρίες των άκρων και της σπονδυλικής στήλης, θα βρίσκονται τον Οκτώβριο ο διευθυντής και άλλοι ορθοπεδικοί γιατροί του Νοσοκομείου Σράινερς του Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, με πρόσκληση του Ιδρύματος Γεωργίου και Θέλμας Παρασκευαΐδη. Παιδιά των οποίων η αναπηρία οφείλεται σε εγκεφαλική παράλυση δεν θα εξεταστούν, καθότι η ομάδα των Σράινερς δεν περιλαμβάνει ειδικό γιατρό.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εξεταστούν τα παιδιά τους για πρώτη φορά από τους Αμερικανούς ορθοπεδικούς, καλούνται να υποβάλουν αίτηση, στο Ίδρυμα Γεωργίου & Θέλμας Παρασκευαΐδη, το αργότερο μέχρι τις 31 Αυγούστου 2011, στη διεύθυνση: Ζήνωνος Σώζου 19-21, 1075 Λευκωσία (Τηλ. 22769107).

Πέραν της ημερομηνίας αυτής, αιτήσεις δεν θα μπορούν να διεκπεραιωθούν ούτως ώστε τα παιδιά να εξεταστούν τον Οκτώβριο του 2011.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προμηθευτούν εγκαίρως από το Ίδρυμα τα ειδικά έντυπα του Νοσοκομείου Σράινερς, να τα συμπληρώσουν και ακολούθως να τα επιστρέψουν στο Ίδρυμα το συντομότερο και πριν από τη λήξη της πιο πάνω ημερομηνίας.

Η ακριβής ημερομηνία, ο τόπος και ώρα εξέτασης του κάθε παιδιού θα κοινοποιηθούν στους γονείς με επιστολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.